Sport- En Massage Stoel

Published Jan 14, 21
6 min read

Deep Tissue Massage Maastricht - goede recensies

Het moderne leven is snel en vol met veranderingen, bewuste keuzen zijn nodig om jezelf niet te overbelasten. Aandacht voor ontspanning en rust is hierin onmisbaar, maar toch zie ik dat we vaak niet weten hoe we dit goed in ons leven invullen. Met shiatsu ervaar je wat ontspanning is en leer je wat jij nodig hebt om telkens nieuwe energie op te bouwen (muehums thaise massage salon maastricht).

Het vergroot de fysieke mobiliteit en maakt je fris en energieker. Daarnaast is er een beter contact met de eigen emoties en een betere innerlijke balans. Shiatsu massagebehandelingen bij Bimu Shiatsu worden vergoed door zorgverzekeraars. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. Naast dat shiatsu massage je vitaliteit verhoogt, is gemasseerd worden natuurlijk prettig.

Kersten Massage Maastricht - goedkoopMassage Maastricht Station - bel voor een afspraak

100 meter vanaf de ingang is een ruime parkeergarage. Voor meer informatie kun je een bericht sturen met je vraag of bellen op 06 29594365.

In deze maatschappij leven we voornamelijk vanuit het hoofd: herinneringen, plannen voor de toekomst, zorgen om je gezin, familie of vrienden, angsten, stress… Door deze maalstroom aan gedachten leven we niet in het huidige moment. Veel mensen zijn zich daardoor niet bewust van hun lichaam totdat het lijf heftige signalen afgeeft zoals pijn.

Bovendien versterkt massage je fysieke en emotionele welzijn en ben je beter bestand tegen alle drukte en prikkels waarmee we ons (vrijwillig of niet) omringen.

… en ik geef Shiatsu massage therapie en stoelmassages. Na een opleiding op de modevakschool ben ik de theaterwereld ingerold. Ik heb gewerkt als companymanager voor Het Thriller Theater, Bos Theaterproducties en Plien en Bianca. Tijdens een tour begon ik aan de opleiding voor Shiatsu Massage Therapie in Amsterdam bij de Academie voor Chinese geneeswijze Qing Bai.

Anti Cellulite Massage Maastricht - goede recensies

Shiatsu is an Eastern form of manual therapy. This type of massage originated from an ancient Eastern medical tradition, where the concept of “Chi”, the vital life force energy, is pivotal. “Chi” flows through a network of energy channels (“the meridians”) throughout the entire body. Obstructions in this flow can cause blockages that can give rise to health problems.

Massage 2 Personen Maastricht - bel voor een afspraakEnergetische Massage Maastricht - bel voor een afspraak

During a massage session pressure is put on certain points on the meridians, using thumbs, fingers and the palms of the hand and sometimes using elbows, knees and the feet. Shiatsu can relieve headaches and alleviate problems in the back, neck and shoulders. This massage technique will also greatly ease stress and tension.

This massage is normally given on a futon on the floor, or, in some cases, on the massage table. During a Shiatsu massage you wear loose and comfortable clothing, such as jogging bottoms and a T-shirt. Shiatsu is eminently suited to people who prefer treating physical disorders in a natural way, it works preventively and gives you more energy.

Japanse drukpunten massage Bestrijdt pijn- en vermoeidheidsklachten Heb je vaak last van hoofdpijn? Of zo’n zeurend gevoel onder in je rug? Sta je open voor alternatieve massages die je kunnen helpen bij deze klachten? Of wil je juist een heerlijk diepe ontspannende massage? Voor al deze gevallen is Shiatsu zeker iets voor jou - Een Zalige Massage Maastricht.

Die druk oefent de masseur uit op de energiebanen en zenuwpunten. Zie het als een vorm van acupunctuur, maar dan zonder de naalden. Daarbij zal de masseur eerst met je overleggen waar je behoefte aan hebt of welke klachten je hebt. Shiatsu gaat uit van de heelheid van de persoon.

Na de behandeling voel je minder stress en spanning. De massage verbetert je spijsvertering, harmoniseert het zenuwstelsel en verhoogt je vitaliteit. Deze massage is ook los te boeken zonder sauna entree. Bel 0513-415200 voor een afspraak. Reserveer hier je Shiatsu massageShiatsu massageDeelmassage van 25 minuten voor €32,00Shiatsu massage 55 minutenVolledige massage van 55 min voor € 55,00 .

Siam Spa Wellness Center Authentieke Thaise Massage Maastricht - informeer hier

Uw verblijf Gegevens Afronden ? Shiatsu betekent “vinger- of duimdruk”. Het is een Japanse massagetechniek, waarbij men vooral gebruik maakt van de duimen. De Shiatsu-techniek wordt uitgevoerd door middel van het uitoefenen van druk met de duimen op specifieke delen van het lichaam, met als doel het corrigeren van de balans van het lichaam en voor het verbeteren of onderhouden van de gezondheid.

Massage Maastricht Korting - goede recensiesMassage Maastricht Deal - goede recensies

Shiatsu helpt het lichaam om de (energie) balans te optimaliseren. Deze Kayotima shiatsu massage pakt je hele lichaam stevig aan - Beste Massage In Maastricht. De masseur zet met duim en wijsvinger druk op specifieke drukpunten op je lichaam. Deze punten hebben de neiging stress en vermoeidheid op te slaan en daardoor overlast te bezorgen.

Een shiatsu massage is een speciale drukpuntmassage. De massage zet je lichaam op een goede manier aan het werk: stijve spieren worden weer soepel gemaakt en de doorbloeding en spijsvertering worden gestimuleerd - muehums thaise massage salon maastricht. De massage heeft daarnaast een positieve invloed op het zenuwstelsel en daardoor een rustgevende werking. Voor wie is deze massage geschikt?- Bij stressgerelateerde klachten- Bij hoofdpijn en vermoeidheidsklachten, burn-out- Bij spijsvertering- en darmklachten- Bij Rug-, nek- en schouderklachten Verder met reserveren .

Shiatsu heeft tot doel lichaam en geest in balans te brengen door het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie in het lichaam - Professionele Massage Bij U In Maastricht. Een shiatsu behandeling kan als ontspanningsmassage worden ontvangen en ter verlichting van specifieke klachten. Shiatsu massage therapie helpt voor het ervaren van: diepe ontspanning meer energie een uitgerust gevoel een helder hoofd betere werkprestaties verlichting of verdwijnen van diverse klachten Shiatsu is een aan acupunctuur verwante, Japanse massage therapie.

Kersten Massage Maastricht - goedkoopNh Maastricht Massage - maak een afspraak

Onze levensenergie (Qi) stroomt via meridianen (energiebanen) door ons hele lichaam. Een meridiaan kan wel worden vergeleken met een rivier waar water (Qi) doorheen stroomt - muehums thaise massage salon maastricht. De doorstroming van de rivier wisselt van nature, bijvoorbeeld onder invloed van de seizoenen. Vergelijkbaar fluctueert ook de stroom van levensenergie in de meridianen. Andere invloeden zijn wanneer er bijv.

De natuurlijk stroming kan hierdoor aanzienlijk veranderen of zelfs geheel stagneren. De drukte van alle dag, emotionele gebeurtenissen, verkeerde voeding, overbelasting of slaapgebrek, zijn oorzaken waardoor de stroming van Qi in de meridianen van slag kan raken. muehums thaise massage salon maastricht. Zo ontstaan blokkades waardoor de energiestroom stagneert of uitgeput Dit kan zich uiten in vermoeidheid en allerlei klachten tot gevolg hebben, zowel lichamelijk als mentaal en emotioneel.

Massage Maastricht Vrijthof - goede recensies

Behalve met de duim werk ik ook met mijn handpalmen, de elleboog en voeten. Met strekkingen en rotaties en door druk uit te oefenen op specifieke acupunctuurpunten worden blokkades opgeheven en kan de natuurlijke lichaamsenergie zich weer herstellen. Je voelt je hierdoor beter in balans en krijgt uiteindelijk ook meer energie.

Aanvullend op de massage technieken wordt ook gewerkt met het branden van moksa (bijvoetkruid) bij specifieke acupunctuurpunten en soms ook met cupping. Moksa heeft een diep voedende en verwarmende werking. Het is met name een effectief middel om uitgeputte gebieden in het energie systeem een boost te geven. Cupping is al eeuwen oud en heeft vele therapeutische toepassingen.Een normale Shiatsu massage behandeling duurt ongeveer 40 tot 60 min en wordt op een futon (japanse katoenen mat) op de grond gegeven. Waar nodig worden kussentjes en bolsters gebruikt om het lichaam goed te ondersteunen. Dekens zorgen ervoor dat je warm blijft. Bij een shiatsu massage draag je makkelijk zittende, liefst soepele kleding.

More from Massage yoga

Navigation

Home

Latest Posts

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Published Dec 27, 21
6 min read

Hotstone Stenen

Published Dec 23, 21
6 min read

Ontspanningsmassage In Maastricht - Beauty

Published Dec 14, 21
6 min read